På Arlanda

Lämnade Stafettgatan strax efter sju i morse och nu befinner jag mig på Arlanda. Ska inte träffa resten av gängen förrän vid 15.30 (spännande!!) så jag har några timmar att avverka här. Tog därför tag i att skaffa en blogg så att jag kan lägga upp bilder och berätta vad vi gör på dagarna i det stora landet i väst.
Är väldigt taggad på resan men samtidigt nervös! Var så nervös i morse att jag inte fick i mig någon frukost hehe... Men nu har nervositeten släppt litegrann som tur är. Det ska bli väldigt roligt att få träffa de jag ska resa med. Emma Svensson, som håller i hela resan, skapade en facebookgrupp där alla fick berätta lite om sig själva, var man bor, hur gammal man är, vilka intressen man har osv och lite sjukt så verkar det som om jag är den enda som bor norr om Stockholm.
Den här resan är alltså en roadtrip på 12 dagar, planerad och klar av Emma. Alla som följer med på resan är mellan 16-21 år (förutom några "ansvariga" som ska köra bilarna osv) och vi ska tillsammans besöka och fota bland annat Death Valley, Golden Gate bron, Grand Canyon och mycket mer. Vi kommer även gå på föreläsningar inom fotografering och tilldelas olika uppgifter att utföra under dagarna för att förhoppningsvis lära oss något nytt.
I afton går flyget till London där vi spenderar en natt och imorgon åker vi vidare till Los Angeles.
 
Här sitter jag just nu
 
 

RSS 2.0